Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Να τι ετοιμάζει ο Κυριάκος για την επόμενη μέρα.....



Σιγά-σιγά μας το φέρνει ο Κυριάκος.
Πολύ καλά τα πάει κάποιος που για πολλούς είναι ηλίθιους ... όταν καταφέρνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να φέρει εις πέρας όλες τις αποστολές που του έχουν αναθέσει.
🕌Η ισλαμοποίηση της Ελλάδος ... με όλες τις αφελείς αντιδράσεις και δηλώσεις που έχουν γίνει .... από τη μεριά της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη , δουλεύει στο φουλ.!!!
👉Με τον αναμορφωτή του κώλου τον Γιάννη Βαρουφάκη που αποκαλεί καθαρά στο βίντεο Βαρουφάκη μου κυριε Βαρουφάκη μου ... συμφωνώ απόλυτα λέει ο Κυριάκος....
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ... δεν υπάρχει αντιπολίτευση...δεν υπάρχει τίποτα άλλο ... παρά μόνο η ταύτιση από όλους τους κραταιούς στο συγκεκριμένο θέμα των λαθρομεταναστών που χρησιμοποιούνται για την ισλαμοποίηση των νησιών μας αρχικά και κατόπιν όλης της χώρας μας.
Στο βίντεο μπορούμε να δούμε πόσο ξεφτίλας είναι... και με πόση προσποιητή αφέλεια, δανεισμένος από την δήθεν αφέλεια του προκατόχου του Αλέξη του Τσίπρα, προσπαθούν να περάσουν τα χειρότερα νέα ως χαρμόσυνες ειδήσεις... ως χειρισμούς που απαιτείται να γίνουν για το δήθεν πρόβλημα(!!!!???) που ονόμασαν προσφυγικό..!!!
📌Την μεγάλη επέλαση των λαθρομεταναστών που χρησιμοποιούνται για τον εποικισμό της χώρας μας...!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΛΛΗΝ + ΠΟΛΙΤΗΣ = ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

# 1+1+ 2  # ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ + ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ = ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΈΝΕΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ + ΙΣΛΑΜ = ΣΑΡΙΑ  ΔΕΣ  ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε....